U Vinkovcima su održane  Plazma Sportske igre mladih  18. travnja 2018. gdje su sudjelovali osnovnoškolci iz svih osnovnih škola u Vinkovcima koji su se natjecali u turnirima u graničaru i utrci na 60 metara.

Zavod za javno zdravstvo Vukovarsko srijemske žuapnije sudjelovao je u manifestaciji promocijom projekta Živjeti zdravo te njegovih aktivnosti Hodanjem do zdravlja i Volonteri u parku. Uz Zavod  sudjelovali su i predstavnici Policijske uprave Vukovarsko-srijemske, Policijske postaje Vinkovci s ispostavom Markušica i Prometne policije Vinkovci koji su educirali su djecu o važnosti ponašanja u prometu , prevenciji i usvajanja zdravih stilova života.

Okupljena djeca sudjelovala su i u pokaznim radionicama Autokluba Vinkovci, HGSS stanice Vinkovci, Zajednice sportskih udruga grada Vinkovaca.

U okviru kampanje ''Zajedno više možemo – u akciji s policijom“ proveden je niz preventivnih aktivnosti i animacijskih događanja  ciljano usmjerenih na promicanje zdravih stilova života u duhu sporta kao i promicanje pozitivne kulture navijanja koja isključuje svaki oblik huliganizma, nasilja,  diskriminacije i govora mržnje te poziva na „fair play“ igru, toleranciju i korektno navijanje.

sportske-igre-mladih06
sportske-igre-mladih05
sportske-igre-mladih04
sportske-igre-mladih03
sportske-igre-mladih02
sportske-igre-mladih01